Daily Life

Olla, how are you doing today all? I do hope every one have a good day because i’m not. Ngga sih, sebenarnya pagi ku juga lumayan menyenagkan because i spent it with my nephew. No time wasted when i spend it with my nephew hehehehe. Tapi setelah itu entah kenapa aku merasa uring-uringan, bawaannya pengen gampar orang dan tidur di balik selimut atau jalan-jalan sendirian di Kyoto, Hiroshima, atau Tokyo. Kenapa harus Kyoto, Hiroshima atau Tokyo? entahlah, mungkin karena itu tempat yang memorable buat ku dan tempat nya menyenangkan juga buat jalan-jalan sendirian. Getting lost in Tokyo, a hustle bustle city, walaupun aku pernah beneran tersesat sendirian di Tokyo dan aku merasa sangat frustasi saat itu, tapi Tokyo menurutku kota yang cocok buat jalan-jalan stres sendirian hehehe.

Anyway, aku ngga akan nyeritain tentang Tokyo dan sekitarnya saat ini sih. I just wanna share one song that i just found today and the song made me drop a tears, well maybe because i’m kinda having a bad day and listening to this song and seeing the lyrics and it just fit to my situation today. Tentang betapa bingungnya jadi dewasa. Kadang suka iri kalau ngeliat anak SD pulang sekolah masih pakai seragam, membuat aku merasa kangen masa menjadi anak-anak. It seems like kids getting amused easily. Even by the simplest thing. Dan itu yang membuat aku seneng menghabiskan waktu sama keponakan-keponakan aku. Kayanya seneng aja melihat mereka bisa happy atau amused oleh hal-hal kecil. Yah mungkin namanya juga masih bocah ya, balita malah. Oya, lagu yang aku dengerin hari ini dan ibaratnya menohok banget buatku yaitu lagunya IU yang judulnya Palette. I know, i know it’s a Korean song. Tapi jangan memandang sebelah mata dulu, dengerin dululah sebelum mengernyitkan dahi sambil mikir “Lagu korea yang alay itu?” Tapi terserahlah apa kata orang, buatku selama lagu nya enak didengar, lirik nya menohok hati, apapun bahasa nya i’ll love that song. Lagian musik itu salah satu bahasa universal kan. Menurutku ya hahaha.

So, i’m just gonna share the part where the lyrics hit me right in the heart (and plus that part is sung by the music genius G Dragon and anyway you should listen to his other song, or should I make one post just to write an appreciation post about him? because no need to lie, he’s just that genius. Screw people who say he looks like weirdo because all I see is his work and his effort to be on top) and i also insert the link to the song in Youtube. Feel free to enjoy the beautiful song 🙂

Things are hard because you’re young.

Everything hurts because of the nagging.

You’re a child who always got scolded.

You just got past your early 20’s, the joy didn’t last long.

They say it hurts because it’s youth.

Jieun, let me tell you, I just turned 30.

I’m not ready but I’ve become a grown up.

I still have a lot to learn, I’m only 5 years older than you are.

Above 20, under 30. Around there, right there.

You’re not a grown up, nor a child.

You’re just you.

That’s when you shine the most.

Even when darkness falls around you, don’t get scared.

You are so beautiful, you are fully bloomed.

You will always be loved.

You.

IU Palette

Baiklah, sekian cerita hari ini. Hope I could feel better tomorrow. Byee …

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s