Bahagia Itu Sederhana

Kadang hanya sekedar bertemu sahabat-sahabat lama, walaupun hanya sebentar (like we used to hang out for more a day when we were in high school anyway) tapi itu cukup bisa menjadi stress reliever. Dan kebetulan kami berkecimpung di industri yang berbeda, cerita-cerita menjadi lebih seru dan kocak. Hihihihi. Bahagia itu memang sederhana, serius deh. Kadang sesimpel bertemu … More Bahagia Itu Sederhana

Explore, Dream, Discover

Hi all, sorry for abandoning this wordpress blog since oh-so-many-years. I feel so bad for being such a lazy-moody blogger. But i just bought a new smartphone (#Important News #TheWhole GalaxyShouldKnow ). So hopefully this so called smart phone can help me bloging anytime anywhere. Kekekekekke. Anyway, one day my friend said something intriguing to … More Explore, Dream, Discover

Share Some, Get Some

I once watched a movie with its tagline “happiness happened when shared”. Omg, i forgot the movie title though. But, what’s make that tagline kinda memorable for me because i just think that about sharing what we have in life, that’s kinda true. I mean, since human is a social creature, which we were made … More Share Some, Get Some

Part-time Loner

“hah?lo jalan kaki dari kantor ke Ambasador?” Temen gw kaget setengah mati pas tau gw jalan kaki pulang kerja dari Kantor ke Ambas. Apalagi kalo gw ceritain rencana gw mau pulang kerja jalan kaki dari kantor ke rumah ya?bisa pengsan dia. Sama sih, gw juga bisa koma kali ya jalan kaki dari kantor sampe rumah. … More Part-time Loner

When is my turn??

Tring. Begitu suara BlackBerry gw berbunyi menandakan ada notifikasi baru di account Facebook gw. Begitu dibuka isinya undangan pernikahan temen kuliah. Sebenarnya ngga begitu temen deket sih cuma kan jaman sekarang ya, jaman ngundang kondangan bukan pake kode asap lagi tapi udah via Facebook, BlackBerry Messenger, dll ga heran kalo yg dateng tamunya ngelebihin jatah … More When is my turn??

Letting Go

This morning, my friend asked me “do you think that the ‘Cinta tidak harus memiliki’ phrase is true or is it only a justification for the naïve people?” and I told her that the phrase is true for me. Now let me explain why. I think that we as human being can not really own … More Letting Go